ECO RIERA es troba al cor de la comarca de la Garrotxa (Girona), al municipi de la Vall d'en Bas, un emplaçament privilegiat envoltat d'un paisatge natural únic.



dilluns, 8 de març del 2010

Bull blanc ECO RIERA


El bull és un embotit molt similar a la botifarra (i les seves varietats: d'ou, negre, etc.) però el bull és més gruixut i s'emboteix en la bufeta o l'intestí gros del porc.

El bull blanc és el més popular i també se'l coneix amb les denominacions de bisbe blanc, bufa, botifarra blanca gruixuda i, a les comarques gironines, peltruc o paltruc.

El bull blanc ECO RIERA s'elabora amb carn de porc i ous frescos ecològics de les comarques de Girona. Sal i pebre, sense additius ni ingredients amb gluten. El bull blanc no conté alèrgens, i com tots els embotits ECO RIERA, és apte per celiacs.

El podeu trobar en peça sencera, mitja peça o llescat en safata de 100 grams.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada