ECO RIERA es troba al cor de la comarca de la Garrotxa (Girona), al municipi de la Vall d'en Bas, un emplaçament privilegiat envoltat d'un paisatge natural únic.



divendres, 4 de maig del 2012

Etiquetatge "sense gluten"

L'empresa Ecoriera ha renovat el Pacte per la millora en l'etiquetatge per a persones celíaques i diabètiques, que promou la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l'Associació Catalana de Celíacs i l'Associació de Diabètics de Catalunya. El conveni té per objectiu millorar la informació de l'etiquetatge dels productes alimentaris destinats a aquests col·lectius.

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Video de Consum sobre etiquetatge dels productes per a persones celíaques i al-lèrgies alimentàries


Pacte pel celiac ECORIERA a Diari de Girona

Pacte pel celiac ECORIERA a El Garrotxí




1 comentari:

  1. Felicidades, hoy he probado su lomo ecológico sin gluten y es una delicia, da gusto tomar un alimento sano y rico, con un toque especial de hierbas y bien curado. Es una especie aparte diferente a todo, al ibérico y al embuchado blanco que parece tener como máxima aspiración parecerse al ibérico. Gracias y felicidades por haber creado algo diferente

    ResponElimina