ECO RIERA es troba al cor de la comarca de la Garrotxa (Girona), al municipi de la Vall d'en Bas, un emplaçament privilegiat envoltat d'un paisatge natural únic.



dilluns, 8 de març del 2010

Sense gluten

.
La malaltia celiaca és una intolerància permanent al gluten que produeix, en individus predisposats genèticament, una lesió greu a la mucosa de l'intestí prim, provoca una atròfia a la vellositat intestinal i en conseqüència, una mala absorció dels nutrients dels aliments. L'únic tractament que hi ha avui dia és seguir una dieta estricta sense gluten de per vida, que permet la recuperació de la lesió.

El gluten és una proteïna present en alguns cereals, com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement, la civada.

Determinats additius tecnològics per a l'elaboració d'embotits poden contenir aquesta proteïna. El símbol que identifica als aliments sense gluten és l'espiga barrada.

Els embotits ECO RIERA estan totalment lliures de gluten i, per tant, poden formar part d'una dieta equilibrada per a les persones celíaques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada